AudioIdiots.com - Sony 1987 maart catalog
log in register

Sony 1987 maart catalog


                                                                                                                                                     

page 60

ST-S444ES MKII
ST-S800ES
TC-K444ES MKII
TC-K555ES MKII
CDP-303ES


page 61

Comapct Discspeler met een zeer hoge geluidskwaliteit door het 16-bits Uni-Linear digitaal filter. Ook bij deze speler start een nummer binnen 1 seconde. U kunt de volgorde van maximaal 20 nummers van te voren programmeren. Bij geprogrammeerd spelen, wordt automatisch een pauze van 3 seconden ingelast. Via de autodelay schakelaar kunt u zelf een pauze van 2 seconden tussen de nummers aanbrengen. Het display is voorzien van een muziekkalender. Hierop ziet u welke nummers er nog gespeeld gaan worden. De hoofdtelefoon-aansluiting en de lijn-aansluiting zijn regelbaar. Ook via de meegeleverde infrarood afstandsbediening.

CDP-502ES

De CDP-552ES is qua uitvoering en bedieningsfuncties gelijk aan de CDP-502ES. Echter is naast de variabele analoge uitgang ook een digitale aanwezig. Hierdoor wordt het mogelijk om de speler aan te sluiten op de aparte D/A converter (digitaal / analoog omzetter) DAS-702ES. Door de aparte behuizing was het mogelijk om grotere en nog hoogwaardigere componenten te gebruiken. Ook in de DAS-702ES wordt het 16-bits Uni-Linear digitaal filtersysteem toegepast maar de techniek is nog meer verfijnd. Zo wordt de filtering automatisch aangepast aan de sampling-frequentie van het aangeboden signaal. Tevens worden de signalen van linker en rechter kanaal door gescheiden D/A converters verwerkt. Er kunnen 2 digitale bronnen op de DAS-702ES worden aangesloten.

CDP-552ES
DAS-702ES

Audioprocessor die u in combinatie met elke videorecorder (uitgezonderd V2000) in staat stelt digitale opnamen te maken. De PCM-501ES werkt op het internationaal gestandaardiseerde 14-bits systeem. Uniek is de omschakelbaarheid op de professionele 16-bits norm voor een nog hogere opnamekwaliteit. Hierdoor is de PCM-501ES universeel voor alle PCM opnamen. Het opnameniveau kunt u nauwkeurig instellen en met de Rec Mute-functie brengt u stille passages tussen de opnamen in. Tevens is deze processor uitgerust met het zogenaamde OVC systeem (Optimum Video Condition). Hiermee kunt u de optimale afspeelkwaliteit instellen.

PCM-501ES

Audioprocessor die qua uitvoering identiek is aan de hierboven besproken PCM-501Es. Echter is deze processor voorzien van een digitale in- en uitgang. Hierdoor kan de PCM-601ESD aangesloten worden op de DAS-702ES, een aparte digitaal/analoog omzetter. De reproductiekwaliteit van uw PCM-opnamen wordt nu nog hoger. Een tweede mogelijkheid is om een CD-speler met een digitale uitgang aan te sluiten. De ingebouwde digitaal/analoog omzetter van de processor wordt dan gebruikt om het signaal weer analoog te maken. Deze PCM-unit werkt op het 14-bits systeem maar heeft ook de unieke omschakelmogelijkheid naar de professionele standaard van 16-bis. Het OVC-systeem stelt u in staat om de optimale afspeelcondities in te stellen.

PCM-601ESD