here AudioIdiots.com - Sony 1988 voorjaar catalog
log in register

Sony 1988 voorjaar catalog

This document is not yet fully processed.


Click on the image above to see the scanned catalog pages.This catalog is for sale. Use the contact button to make an offer.


page 1

page 2

page 3

page 4

page 5

page 6

page 7

page 8

page 9

page 10

page 11

page 12

page 13

page 14

page 15

page 16

page 17

page 18

page 19

page 20

page 21

page 22

page 23

page 24

page 25

page 26

page 27

page 28

page 29

page 30

Deze 43 cm brede Compact Disc speler biedt een uitstekende geluidskwaliteit doordat gebruik wordt gemaakt van een digitaal filter, 4x oversampling en twee gescheiden D/A converters (digitaal/analoog omzetter). Alle functies bedient u met tiptoetsen. De volgorde van af te spelen nummers kunt u programmeren. Ook Shuffle Play ontbreekt niet, zodat de nummers op een CD in willekeurige volgorde worden afgespeeld. Verder vindt u op deze speler diverse zoek-en herhalingsfuncties. Met de auto space-toets worden pauzes gemaakt van 2 ą 3 seconden tussen de af te spelen nummers. Een regelbare hoofdtelefoon-aansluiting en een display met muziekkalender maken de speler compleet.

CDP-350

Compact Disc speler met een digitaal filter, 4x oversampling en gescheiden D/A converters. Een infrarood afstandsbediening wordt standaard meegeleverd. Hiermee bedient u de belangrijkste functies, waar onder het index-zoeksysteem. Uiteraard kunt u de volgorde van de af te spelen nummers programmeren. Of u laat Shuffle Play de volgorde voor u bepalen. Met de auto space-toets worden automatisch pauzes van 2 ą 3 seconden tussen de af te spelen nummers ingelast. Het display is voorzien van muziekkalender. De hoofdtelefoon-aansluiting is regelbaar en de frontbreedte van deze speler bedraagt 43 cm. De CDP-550 is zowel in zwarte als zilverkleurige uitvoering verkrijgbaar

CDP-550

De twee converters in deze CD-speler worden voorafgegaan door viervoudige oversampling en een digitaal filter. Met de infrarood afstandsbediening kunt u de belangrijkste functies in werking zetten. Ook het openen en sluiten van de lade. Het display is voorzien van een muziekkalender voor 20 nummers. De nummers kunnen ook met behulp van de numerieke toetsen op de speler direct gekozen worden. Voor het inlassen van pauzes maakt u gebruik van de auto space-toets. De hoofdtelefoon-aansluiting op de voorzijde is regelbaar terwijl op de achterzijde een digitale uitgang te vinden is. De frontbreedte bedraagt 43 cm.

CDP-750

Deze fraaie 43 cm brede CD-speler is voorzien van Custom File. Dit maakt het mogelijk uw favoriete afspeelvolgorde van de nummers op CD's op te slaan in een geheugen. Bij het afspelen van CD's controleert de speler zelf of u voor die betreffende CD al eerder een afspeelvolgorde heeft ingevoerd. Is dat het geval, dan zal die volgorde worden aangehouden. Van maar liefst 226 CD's met 20 tracks kan de volgorde worden onthouden. Uiteraard heeft de CDP-950 4x oversampling, een digitaal filter en twee D/A converters. Dus over de geluidskwaliteit hoeft u niet in te zitten, die is perfect. De 20 numerieke toetsen en de muziekkalender maken programmeren makkelijk. Zowel de hoofdtelefoon als de lijnuitgang zijn in volume regelbaar, ook vanaf de afstandsbediening. Een digitale uitgang is aanwezig op de achterzijde.

CDP-950

page 31

Compact Disc speler met een breedte van 43 cm. In een aparte houder gaan 10 Compact Discs. Deze steekt u in de speler en u maakt uw keuze wat u wilt horen. Een gehele disc of een bepaald nummer. Ook kunt u natuurlijk een volgorde zelf programmeren met behulp van de 20 numerieke toetsen, 10 voor CD-selectie, 10 voor selectie van de nummers. Wilt u dat het een verrassing blijft wat u te horen krijgt, dan kiest u voor Shuffle play. Ook bij deze speler ont­breekt de afstandsbediening niet.
NB. CD-singles ook met adaptorring niet afspeelbaar.

CDP-C10

Maar liefst 8x oversampling en een 18 bits digitaal filter gaan bij deze CD-speler vooraf aan de vier trapsgewijs geschakelde DI A converters. De besturing van de lineaire laser-motor reageert nu nog sneller op vuil of krasjes terwijl het Error Prediction Type II systeem meteen berekent of er de volgende omwenteling weer krasjes zullen komen. Uiteraard is het analoge deel van hetzelfde technisch hoogstaande niveau, tot de vergulde uitgangen toe. Om vibraties in de speler te voorkomen is het speciale G-chassis verstevigd met keramisch materiaal. Ook het bedieningsgemak is niet vergeten: Custom File kan maar liefst de favoriete vol­gorde van 226 CD's met elk 20 nummers onthouden.
Per CD kunt u een tekst van 10 karakters op de display laten verschijnen. De muziekkalender, 20 numerieke toetsen, Shuffle Play en een infrarood afstandsbediening. Het uitgangsvolume is regelbaar, ook met de afstands­bediening. De digitale uitgang is dubbel uitgevoerd: coaxiaal en optisch.

CDP-227ESD

Een 18 bits digitaal filter, 8x oversampling en vier trapsgewijs geschakelde D/A converters zorgen voor een uiterst gedetailleerd geluid. De speciale gietaluminium basis en het G-chassis elimineren trillingen door contactoverdracht terwijl akoestische isolatie van de CD-lade voorkomt dat luchttrillingen in de CD ongewenste vibraties opwekt. De lineaire motor, zoals die ook bij monorailtreinen wordt gebruikt, zorgt voor trefzekere bewegingen van de laser-optiek. Eventueel optredende leesfouten, bijvoorbeeld door vingerafdrukken op de CD, worden beter dan ooit voorkomen door de speciale S-servo en de Error Prediction type II foutvoorspelling. De muziekkalender, de 20 numerieke toetsen, Shuffle Play en een infrarood afstandsbediening ontbreken uiteraard niet. Custom File onthoudt de favoriete afspeelvolgorde van maar liefst 226 CD's met 20 nummers. Naast de vergulde audio-uitgangen zijn twee digitale uitgangen te vinden, een coaxiale en een optische. De CDP-337ESD is 43 cm breed.

CDP-337ESD

Sony biedt de techniek van morgen in een CD-speler die u nu al kunt kopen. Naast de geavanceerde 8x oversampling en het 18 bits digitale filter is in de CDP-557ESD een dubbele 18 bits lineaire D/A converter toegepast. De toepassing van een dubbele nettransformator voorkomt lekken van digitale stoorsignalen naar de audioschakelingen. Verder zijn, net als bij de CDP-337ESD, een gietaluminium basis en een G-chassis toegepast. Ook akoestische isolatie en de toepassing van keramische isolatoren beschermen de CD tegen akoestische invloeden van buiten. Naast de optische en coaxiale digitale uitgangen zijn vergulde audio-uitgangen op de achterkant te vinden. Uiteraard Custom File, 20 numerieke toetsen, de muziekkalender, programmeermogelijkheden, afstandsbediening, regelbare uitgangen en alle andere gemakken die u van een topmodel mag verwachten.

CDP-557ESD

page 32

page 33

page 34

page 35

Een aparte voorversterker, die gecombineerd kan worden met de TA-77ES. Gebouwd op het oerdegelijke G-chassis en voorzien van het STD-circuit. Het Legato Linear systeem zorgt voor een zeer lage harmonische vervorming. Ingangen voor platenspeler (MM en MC), tuner, CD-speler, 2 cassettedecks, DAT-recorder, AUX en 3 videobronnen. Tevens heeft de TA-E77ES 2 digitale ingangen, waarbij de sampling frequentie apart ingesteld kan worden. Met de "adapter"-toets schakelt u een aangesloten equalizer in of uit, terwijl U met de "source direct" naar bijvoorbeeld CD kunt luisteren, zonder dat het signaal via de toonregeling loopt. Een inschakelbaar subsonisch filter onderdrukt ultra-lage stoorgeluiden. Ook kunt u het geluid met 20 dB ver­zwakken met de zogenaamde muting schakelaar. De Rec Out selector is handig voor dupliceren of opnemen van bijvoorbeeld de tuner, terwijl naar de CD-speler geluisterd wordt. De belangrijkste functies van deze voorversterker kunt u activeren met de meegeleverde infrarood afstandsbediening.

TA-E77ESD

Stereo eindversterker met een vermogen van 2 x 200 watt bij 20 tot 20.000 Hz. Door het Legato Linear systeem bedraagt de totale harmonische vervorming slechts 0,0018%! Ook hier zijn Sony-uitvindingen toegepast om een zo hoog mogelijke geluidskwaliteit te bereiken. Dus gebouwd op het G-chassis en voorzien van het STD-circuit. Er kunnen 2 paar luidsprekers worden aangesloten. U heeft zelf de keuze tussen paar A, B of beide. De ingang van deze eindversterker is naar wens vast of variabel instelbaar. Alle informatie leest u duidelijk af op het display met de grote analoge VU-meters. De combinatie van TA-E77ES en TA-N77ES is het "neusje van de zalm" voor de echte HiFi-liefhebber.

TA-N77ES

Quartz lock synthesizer tuner met ontvangst van FM-stereo, midden- en lange golf. Deze tuner zoekt automatisch de zenders op en houdt deze ook vast. U kunt 20 voorkeuzestations door elkaar in het FM, MG en LG-bereik kiezen. Tevens is een weektimer ingebouwd, waarmee u vier programma's vooruit kunt programmeren. Het omvangrijke geheugen is trouwens beveiligd tegen stroomuitval, zodat uw programmering nooit verloren gaat. Een duidelijk display laat exact zien waar de tuner mee bezig is. Frontbreedte 35,5 cm.

ST-V710L

Met deze tuner kunt u FM-stereo, lange- en midden­golf ontvangen. Dankzij het quartz lock synthesizer afstemsysteem zoekt de ST-JX250L automatisch de zenders op. Favoriete stations kunt u in het geheugen bewaren en met een druk op een toets oproepen. Dit geheugen is trouwens beveiligd tegen stroomuitval. Dus mocht dit onverhoopt gebeuren, dan hoeft u niet opnieuw alle voorkeuzestations in te stellen. Met Memory Scan loopt u even door het geheugen en hoort u elk voorkeuzestation een aantal seconden. Op het display ziet u welk voorkeuzestation ontvangen wordt.

ST-JX250L

page 36

page 37

page 38

page 39

page 40

page 41

page 42

page 43

page 44

page 45

page 46

page 47

page 48

page 49

page 50

page 51

page 52

page 53

page 54

page 55

page 56

page 57

page 58

page 59

page 60

page 61

page 62

page 63

page 64

page 65

page 66

page 67

page 68

page 69

page 70

page 71

page 72

page 73

page 74

page 75

page 76

page 77

page 78

page 79

page 80

page 81

page 82

page 83

page 84